Contact

Wilt u in contact komen met ons?

Naar contact

Schoolgids

local_library

Onze schoolgids van 2020/2021 is uit!

In de schoolgids vindt u alle algemene informatie over de school.

Lees meer

Op zoek naar de juiste basisschool voor uw kind?

De basisschool is een plek waar uw kind(eren) acht jaar in een belangrijke periode van hun leven veel tijd doorbrengen. Alle reden dus om u goed te oriënteren voordat u een keuze maakt. Via deze website geven wij u een beeld van De Pijler. Onder de button 'Onze school' en 'Ouders' vindt u inhoudelijke en praktische informatie.

Sfeer is niet te "proeven" vanaf een website daarom nodigen wij u van harte uit voor een kennismakingsgesprek. 
Tijdens het kennismakingsgesprek vertellen wij u graag van alles over onze school en ons onderwijs en kunt u al uw vragen stellen. Wij laten u de school zien en natuurlijk kunt u ook een kijkje nemen in één of meerdere groepen.
Aan het einde van de rondleiding krijgt u een aanmeldingsformulier mee. Het ingevulde formulier kunt u inleveren/opsturen naar de school. Binnen 3 weken ontvangt u een bevestiging van plaatsing. 

Ongeveer vier maanden voordat uw zoon/dochter 4 jaar wordt en voor het eerst naar school gaat neemt de leerkracht van de groep contact met u op om afspraken te maken over het wennen (enkele dagdelen) en de eerste echte schooldag.

U kunt altijd bij ons binnenlopen voor een kennismakingsgesprek of inschrijving. U kunt ook vooraf telefonisch of via de mail een afspraak met ons maken. Dan weet u zeker dat wij op uw komst rekenen en uitgebreid de tijd voor u kunnen nemen! 

Vindt u De Pijler de juiste school voor uw zoon of dochter? 
Dan schrijven wij uw kind graag in!