Agenda

Mei
9: Luizencontrole + MR
10: Hemelvaartsdag (kinderen vrij)
11: Hemelvaartweekend (kinderen vrij)
20: Tweede Pinksterdag (kinderen vrij)
25: Maandviering groep 5

Lees meer

Contact

Wilt u in contact komen met ons?

Naar contact

Schoolgids

local_library

Onze schoolgids van 2017/2018 is uit!

In de schoolgids vindt u alle algemene informatie over de school.

Lees meer

Alhoewel we weten dat we over 2 jaar (uiterlijk 3 jaar) geen gebruik meer zullen maken van ons huidige gebouw (en we met locatie Groenvliet verhuizen naar de Brede school aan de Touwlaan) hebben we gemeend het gebouw voor deze periode nog wel een frisse opknapbeurt te geven.

Wij vinden het belangrijk dat de kinderen met plezier naar school komen om samen te spelen, te werken en te leren. Waar kan dit beter dan in een school met een vrolijke inrichting en een kleurrijke uitstraling? Gerry Ansems heeft met haar team van "Gewoon Bijzonder, interieuradvies, ontwerp en projectbegeleiding" tijdens de meivakantie de school een kleurrijke metamorfose gegeven. De hele school is opnieuw in de verf gezet en er zijn afbeeldingen op de ramen geplakt. Wat een verschil!

Dinsdagmorgen was het feest! Een officiële opening met echte linten om door te knippen, de ouders konden onder het genot van een kopje koffie de school bewonderen. 

Voor de kinderen was het een hele verandering, ze keken hun ogen uit. Kinderen uit groep 7 en 8 konden hun eigen schilderijen terug vinden op de raamstickers rondom de school. Overal waren er "verrassingen" te zien; een bewegend klokje, een vrolijk schilderij of (zoals een leerling zei) hilarische lampen in de hal. Gerry Ansems heeft met haar team echt een prachtig werk geleverd!

Nieuwsgierig geworden? Kijkt u dan op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/cbsdepijler 

of kom naar onze inloopochtend op woensdag 8 juni van 11:00-12:00.

Terug naar de vorige pagina