Agenda

Juni
7: Koffieochtend (vanaf 8.30 uur)
10: Tweede Pinkersterdag
11: Studiedag (kinderen vrij)
12: Studiedag (kinderen vrij)
17-20: Avond4daagse
21: Maandviering groep 4/5B
28: Rapport 2

Lees meer

Contact

Wilt u in contact komen met ons?

Naar contact

Schoolgids

local_library

Onze schoolgids van 2018/2019 is uit!

In de schoolgids vindt u alle algemene informatie over de school.

Lees meer

Carin van de Giessen, leerkracht plusklas

Carin van de Giessen, leerkracht plusklas

Ik ben sinds 1991 werkzaam in het basisonderwijs. Eerst 7 jaar in Houten en nu alweer 20 jaar op De Pijler. In al die jaren heb ik voornamelijk lesgegeven aan kinderen van groep 3 tot en met 8 en vanaf december 2015 ben ik de leerkracht van de plusklas.
Naast het lesgeven aan een klas, gaat mijn aandacht uit naar het individueel begeleiden van kinderen met een specifieke zorgbehoefte. Ik heb onder andere de opleiding tot remedial teacher en de opleiding tot Psychomotorisch Kindertherapeut afgerond. 
Door alle jaren heen, ben ik altijd op zoek naar wat een kind nodig heeft om zich zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen. Wanneer een kind zich veilig en gehoord voelt en er sprake is van wederzijds vertrouwen, dan is ontwikkelen in de breedste zin van het woord mogelijk. Een goede relatie tussen ouders, school en kind, is hierbij een voorwaarde. Met alle plezier ben ik een onderdeel van deze belangrijke driehoek.
Naast het werken op school en in mijn eigen praktijk, ben ik graag thuis of onderweg met mijn man en (een van) mijn drie zonen. Zij zitten sinds dit schooljaar alle drie op het middelbaar onderwijs. Ik wandel graag (in de bergen), sport in de sportschool en ben veel creatief bezig.  

Terug naar de vorige pagina